Élet kisvirága

Testvéreknek

Személyiség fejlesztő tanfolyamok

Lantos Mihály tanulás módszertan szakértő, lépéselőny módszer kidolgozója vezető oktatója, és egyetemi tanár, is küldetésünk mellé állt.
Tanfolyamain való kedvezményes részvétellel segítsük, a sérült gyermekek egészséges testvéreit, hogy minél örömtelibb és könnyebb legyen számukra a tanulás.
A tanulás segítése, tehetségük gondozása…nem szenvedhet hátrány az életkörülményeik miatt.
Igy jövőjüket már ma,támogatni tudjuk.
”Amikor egy sikertelen gyereket látok ,a későbbi küszködő felnőttet is látom. Én hiszek benne, hogy aki megtanul tanulni ,aki önbizalmat és hitet kap az iskolától visszajelzésként,sikertelenség és lemondás helyett ,előnyből indul később. Ezért tanítom a gyerekeket tanulni- mert tudom, hogy a ma kijavított jegy húsz év múlva akár egy mérnöki karrierben is tetőzhet”
„csak higgyenek magukban”
A februári hónaptól 6 gyermek számára tudunk helyet biztosítani, lépéselőny tanfolyamain.
Jelentkezni lehet,3.osztályos általános iskolástól, az egyetemistáig.
Privát üzenetben.
Az első hat jelentkezőt tudjuk fogadni!!!
Hálásak vagyunk köszönjük adományaitokat, hogy fontosnak tartjátok küldetésünket.🙏
Így 6 gyermek alapítványi támogatással, ingyenesen vehet részt a lépéselőny tanfolyamon.
További tanfolyami helyekre gyűjtünk, hogy minél több gyermeknek biztosíthassuk ezt a fantasztikus lehetőséget.🙂
Hiszen a tudás egy életre szól ,a leg értékesebb adomány egyike ,amit egy gyermeknek adhatunk

Az őszi szünetben 2018 Október 29.-én újra megrendezésre kerül repülő szimulátoros élménynapunk.Várjuk a leendő pilótákat akik valósághű pilóta oktató szimulátorokon kalauzolnak el minket a világ nagyvárosaiba .Halmozottan sérült gyermekek Testvéreinek szeretnénk örömet és egy örök élményt szerezni.10 éves kortól lehet jelentkezni 99 éves korig.Inkább a nagyobbaknak ajánljuk .Hozd el Apukádat Anyukádat ,Nagyszülőket vagy bárkit a családból akivel ezt a felejthetetlen élményt át szeretnéd élni. Jelenkezni lehet zorgo.sara@t-online.hu email címen .Jelentkezhet 8 fő, a helyek érkezési sorrendben történnek kiosztásra.További részletek emailben.

A halmozottan sérült gyermekek szülei, és testvéreinek, akik oly sok időt áldoznak sérült gyermekük ápolására, fejlesztésére, kevés lehetőségük van vidáman önfeledt szórakozással tölteni egy-egy napot. Az Élet Kis Virága Alapítvány újra élményprogramot szervez.
A család összetartása, az együtt töltött közös élmény emléke, egy életre szól. A leg értékesebb adomány amit egy családnak adhatunk.
A marsmission.hu hozzájárult❤️ alapítványunk küldetéséhez ,4 db,4 fős családi belépővel az élménypályára.
Interaktív logikai és ügyességi játékok végtelen sorozata. Több mint 100 modern, különleges kooperatív feladvány, egyedi fény és hangeffektek, fergeteges játékvezetés.
A feladatok megoldását egy Super-Hight-Tech (SHT) szkennelő jelzi, hogy tudósaink elemezhessék teljesítményeteket. Az értékelésről kaptok oklevelet is!
Szeretettel várjuk érintett családok jelentkezését.
Köszönjük adományaitokat amivel hozzájárultok,hogy minél több családnak szerezhessünk örömöt.
Ismét megrendezésre került alapítványi repülőgép szimulátoros élménynapunk, a Pilot Simulator Center jóvoltából.Halmozottan sérült gyermekek testvérei számára.Sok nehézség közt, a boldog pillanatokért.
Pilótáink megállták a helyüket, mindenkinek sikerült felszállni a ferihegyi repülőtérről.Majd a városnézés és vezetői oktatás után,már profi pilótaként szálltak le kis és nagy pilótáink a leszállópályára.Minden utas lenyűgözve és egy óriási élménnyel gazdagodva lépett ki a szimulátor szobából.
Következő élménynapunkat decemberben tartjuk.Melyre szeretettel várjuk jelentkezéseiteket.Részletek október végén. Annyit elárulhatok,hogy nem állunk meg a felhők között.Irány a Mars.
Köszönjük támogatóinknak.

Élményprogramok, Táborok

  1. Repülő nap

Kívánságok

Az Alapítvány anyagi lehetőségeihez mérten teljesíti a kívánságokat.

Ha el akarsz menni, egy régen vágyott programra Anyukáddal, Apukáddal, szüleiddel együtt, segítünk teljesíteni vágyadat.

Szülőknek

SZÜLŐSEGÍTŐ PROGRAMOK

Elsődlegesen a szülők igényeit tartjuk szem előtt.

  • Kívánságok
  • Képzések
  • Stresszoldó technikák
  • Workshopok
  • Személyiség fejlesztő foglalkozások